Zoekmachineoptimalisatie & Marketing

SEO biedt een zichtbare en effectieve aanwezigheid in de zoekresultaten, wat leidt tot een aanzienlijke stijging van de omzet, winstgevendheid en kostenefficiëntie voor onze klanten.

Zoekmachine Marketing, het meest efficiënt

Zoekmachine Marketing is van alle (online) kanalen waarschijnlijk de meest gebruikte- en efficiëntste vorm van Online Marketing.

Waarom?

Uw doelgroep zoekt zelf antwoord op een bepaalde vraag. Hierdoor toont u, op datzelfde moment, een relevante boodschap. Het antwoord op hun specifieke zoekvraag; dus vraaggestuurd in plaats van geforceerd.

Exacte 1 op 1 Marketing

Zoekmachine Marketing

Daarnaast wordt hier 24/7 gebruik van gemaakt. U profiteert dus altijd! En er zijn dagelijks ontzettend veel zoekopdrachten binnen Google. Welke precies voor u relevant zijn en hoe groot deze aantallen zijn, analyseren we uiteraard eerst voor u.

Twee vormen Zoekmachine Marketing

1. Zoekmachine optimalisatie (SEO)
2. Zoekmachine adverteren (Adwords)

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Na analyse van uw situatie en wensen, gecombineerd met het specifieke volume van de bestaande zoekvraag vanuit uw doelgroep, gaat Aqui aan de slag.

Wat is optimaliseren van zoekmachines?

Er wordt uiteraard voor de consument geoptimaliseerd. De filosofie van Google is dat de gebruiker voorop staat. Dit is juist uw potentiële klant en Zoekmachineoptimalisatie SEO bij Aquimoet op z’n (zoek)wenken bedient worden!

Het optimaliseren naar hoge posities van bepaalde keyword combinaties in organische zoekresultaten door middel van een juiste afstemming van uw website aan de werkwijze van zoekmachines, lees Google.

Optimalisatie vanuit doelstelling

Hoge posities zijn geen doel op zich. Zoekmachine Optimalisatie (SEO) is een middel en gaat altijd uit van de eerder benoemde doelstellingen.

Aqui Den Haag verbetert graag uw organische vindbaarheid en geeft u, na uw briefing, en planning + een vrijblijvende offerte.

Zoekmachine adverteren (Adwords)

Betaalde tekstadvertenties en doelgerichte advertentiecampagnes boven de zoekresultaten van Google, Google AdWords. Deze posities koop je in, per klik, op basis van een online veiling systeem.

Google Adwords

Aqui heeft sinds het ontstaan van Google en andere zoekmachines ruime ervaring op het gebied van Adwords campagnes. Zowel de opzet, de inrichting, optimalisatie, het meten en het rapporteren hiervan.

Gecontroleerd rendement verhogen

Meer rendement uit adverteren in zoekmachines is zowel bij kleine(re)- als zeer grote bedrijven succesvol toegepast. Adwords campagnes zijn effectief met grote en bescheiden media budgetten.

Ook (verder) groeien?

Samen met u ontwikkelt Aqui graag de beste Adwords zoekstrategie voor het hoogste rendement!

Onze kerndiensten voor zoekmachineoptimalisatie omvatten: organisch zoeken, SEO op de pagina, linkbuilding, trefwoordonderzoek/strategie en activiteitenrapport.

organische zoektocht

Ontwikkeling en gerichte promotie van opmerkelijke inhoud die aan uw behoeften voldoet door de zichtbaarheid van uw aanwezigheid op het web te bereiken, te verbeteren en te behouden.

SEO op de pagina

Maak uw inhoud gemakkelijk toegankelijk voor zoekmachines. Ons team staat klaar om oplossingen te implementeren om uw ranking te verbeteren en uw prestaties te verbeteren.

Verwijzingen verzamelen

Laten we, een essentieel onderdeel van elke succesvolle SEO-strategie, uw interne linkprofiel opbouwen om betekenis toe te voegen aan de trefwoorden op uw pagina die in zoekmachines worden vermeld.

Zoekmachineoptimalisatie is van fundamenteel belang voor succes. Onze SEO-strategieën zorgen ervoor dat uw site een hogere ranking krijgt in de zoekresultaten. We bieden een volledig SEO-rapport met zoekwoordranglijst, een profielrapport voor het opbouwen van links en geïndexeerde pagina-informatie. Ons klantgerichte team zal uw verkeersstroom verbeteren en de verkoop verhogen voor uw webgebaseerde activiteiten.

SEO is de levensader van online marketing. Wij bieden onze gewaardeerde klanten een kwalitatief hoogstaand en betaalbaar pakket. Laat de rest aan ons over, want onze experts zijn getraind in de nieuwste richtlijnen van alle grote zoekmachines zoals Google, Bing, Yandex en Yahoo.

83%

Organisch verkeer - Toename

42%

Bouncepercentage - Verlagen

38%

Gemiddelde bezoekduur - Toename

21%

Pagina's per sessie - Toename

Zoekwoordonderzoek / Strategie

Een van de belangrijkste SEO-elementen zijn de doelzoekwoorden. Laat ons team de beste strategie bepalen voor al uw linkbuilding-activiteiten om uw ranking in zoekmachines en organisch verkeer te verhogen.

Activiteitenrapporten

We bieden een gedetailleerd rapport van de SEO-prestatie-evaluatie van uw website, evenals gegevens over uw verkeer, meest verwijzende zoekwoorden en een volledige uitleg van uw zoekmachine-activiteit

Haal meer uit uw Zoekmachine Marketing, vraag het de specialisten van Aqui!

VERKEER VERHOGEN & VERHOOG DE INKOMSTEN

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen uw bedrijf online te krijgen en met passie te laten groeien

Ons team van professionele SEO-experts is de perfecte partner voor een succesvol zakelijk partnerschap.

Getuigenissen

ALLES ZIEN