Webontwerpdiensten

Een website moet niet alleen de aandacht trekken. De rol van een website is het aantrekken en betrekken van de gebruiker, het communiceren van uw merk en het vergroten van de bekendheid over een product of dienst.

Webdesign: Aqui Den Haag

Webdesign en look en feel

Dit staat in het teken van de doelstelling(en) die voor uw site zijn bepaald. Sfeer, functionaliteit en uitstraling van uw website zijn enorm belangrijk.

Prima responsive website op alle devices

WebdesignIn minder dan 7 seconden wordt een oordeel gevormd over een website. Dus ook over uw site! Uw Internetsite moet: snel laden, overtuigen en in zeer korte tijd de juiste boodschap overbrengen. Uw doelgroep moet zich welkom voelen op uw website, ook als als zij met hun mobiele telefoon uw site bezoeken.

Usabillity, make up en Webdesign

Vormgeving & webdesign

Uiteraard is ook de structuur en usabillity van de site van belang bij de vormgeving.

Vinden mensen de weg op uw website?
  • Staat bijvoorbeeld uw site navigatie op een logische plek?
  • Raken mensen de weg kwijt op de website?
  • Ziet uw site op een smartphone er ook goed uit?
  • Kunnen bezoekers tussen alle pagina’s gemakkelijk vinden wat ze zoeken?
  • Gaan ze daarheen, waar ze naartoe moeten gaan?
  • Is uw conversieratio erg laag?
Jarenlange online ervaring

Aqui heeft veel ervaring met usabillity-vraagstukken in relatie tot effectief webdesign.

Een website voor uw doelgroep

Doelgroep als uitgangspunt

Op basis van uw beoogde doelgroep wordt de website en het design vormgegeven. Want, wilt u scholieren bereiken of bijvoorbeeld vrouwen?

Actie en reactie

WebdesignDe doelgroep is van belang voor het ontwerp en de sfeer + uitstraling van uw website. Het moet uw bezoekers aanspreken en tot actie aansporen.

Aqui kruipt diep in de huid van uw doelgroep! Maar verplaatst zich uiteraard ook in uw business, branche, groeiwensen, ambities en doelstellingen.

Doelstellingen voor uw site

KPI’s = Key Performance Indicators

Wat zijn de KPI’s van de website? Wilt u dat een bezoeker gegevens achterlaat, een aankoop doet, info aanvraagt en/of zich inschrijft op een nieuwsbrief?

Maar ook de mate van interactiviteit, het gekozen webdesign, de tone of voice, de content en structuur is van belang.

Optimale Webdesign-mix

Aqui Den Haag past de optimale webdesign-mix toe! De ideale combinatie van vindbaarheid, effectiviteit, efficiëntie en een passende look en feel! Webdesign voor een uitstekend resultaat, voor de bezoeker en voor u.

Webdesign als kunst, waar? Bij Aqui in Den Haag

Google staat op nr 1, uw site ook?

Bij het ontwikkeltraject en de creatie van uw website, speelt vindbaarheid een zeer belangrijke rol. Het webdesign van de website kan nog zo mooi zijn, uiteindelijk moeten er wel bezoekers op komen. Traffic (bezoekers) "kopen" kan altijd (nog), maar organische traffic is gratis, meestal erg kwalitatief en kent de hoogste conversieratio’s.

De sitetechniek wordt dusdanig toegepast dat uw kostbare content en boodschap ook daadwerkelijk gevonden wordt.

Goede keywordposities zijn belangrijk

Naast de juiste contentselectie is uiteraard ook voldoende site-autoriteit van belang. Alleen dan zijn top posities binnen Google op relevante keywords te verkrijgen. Met een zoekmachine optimalisatie traject werken we aan uw online autoriteit!

Nieuwe website nodig?

Bij een eerste kennismaking en oriëntatiegesprek voor een webdesign traject, nemen we doelstellingen en andere vragen + uitdagingen uitgebreid met u door.

Uw beste website-investering. Shop bij Aqui. U bent altijd volledig op de hoogte van het gehele bouwproces. Via een beveiligde omgeving kijkt u rechtstreeks mee naar de ontwikkeling van uw nieuwe website.

Partners: 1 + 1 = 3

Een goed team realiseert betere prestaties. Samen met u worden vooraf alle uitgangspunten vastgesteld zodat er nooit verrassingen achteraf zijn. Een website die moet doen, wat u en wij, voor ogen hebben.

Uw contactpersoon

En, u heeft altijd 1 contactpersoon voor al uw vragen, overleg, afstemming, oplevering etc.

Uw website met CMS

Een CMS maakt onderdeel uit van uw nieuwe website. CMS = een Content Management Systeem. Een online login, alleen voor u. Hiermee past u uw website overal aan! Actualiseer de site waar de beschikking is over een internet en/of 4G verbinding.

WordPress CMS

Is een prima open source CMS voor de meeste websites. Aqui werkt veelal met open source technieken, zoals bv. WordPress en Magento. Dit biedt u vele voordelen:
1. Lagere ontwikkelkosten
2. Anderen bedrijven anders dan Aqui kunnen ook uw site aanpassen
3. Continue ontwikkeling van/aan de bronsoftware,

Logischerwijs bekijkt Aqui, samen met u, welk CMS het best bij uw wensen past.

Elk project heeft zijn eigen doelen, publiek en kansen. Onze aanpak van geweldige projecten begint met een beproefd proces dat het onverwachte ontdekt en aanpakt.

25

E-commerce solutions

12

Websites for TOP 500 companies

17

Complex intranets for corporations

97

Popular Facebook applications

74

E-mail marketing strategies

36

Experienced Web Development Ninjas

VERKEER VERHOGEN & VERHOOG DE INKOMSTEN

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen uw bedrijf online te krijgen en met passie te laten groeien

Gedij online: krijg de beste onverslaanbare interactieve ervaring op basis van het slimme ontwerp en de innovatieve technologie. klaar om te beginnen?

Getuigenissen

ALLES ZIEN