Klantenlijst

Ons team bedient een divers wereldwijd portfolio om de verkoop- en conversiepercentages te verhogen. Hier vindt u een kleine greep uit de klanten die wij dagelijks vertegenwoordigen.

Online projecten

In de loop der jaren heeft Aqui gewerkt aan sites en andere uitdagingen van verschillende (eigen) klanten. Enkele sites e.d. zijn intussen niet meer actief, later aangepast of in beheer bij de klant zelf.

Online bureaus

In de loop der jaren heeft Aqui gewerkt aan sites en andere uitdagingen van verschillende (eigen) klanten. Enkele sites e.d. zijn intussen niet meer actief, later aangepast of in beheer bij de klant zelf.

DJdrops.nlDjdrops.nl is gespecialiseerd in Sweepers. Jingles met een soundeffect en vette stem, die je door of voor een track kunt (in)starten. Relatief eenvoudige jingleproducties en extra scherp geprijsd. En er is altijd een jingle aanbieding voor jou!

Zwitserleven Sparen Zoekmachine optimalisatie Keyword monitoring Advies bij pagina indeling en site structuur

Zwitserleven.nl zet een nieuwe koers uit met 3 spaarproducten voor consumenten. De spaarproducten kunnen alleen online worden geopend en beheerd. Met Zwitserleven Sparen ontstaat een concurrerende rente die hoger is dan de 3 grootbanken. Aqui helpt Zwitserleven bij de Google optimalisatie binnen de organische resultaten.

Koomans Poppentheater Zoekmachine optimalisatie Keyword monitoring Advies bij sitebouw

Kooman’s Poppentheater is in 1960 opgericht door Frank Kooman. Sindsdien worden onafgebroken elke week voorstellingen gespeeld in het eigen theater in Den Haag. Kooman’s Poppentheater is het oudste vaste poppentheater van Nederland.

Macheo Safaris Zoekmachine optimalisatie


Macheo Safaris staat in direct contact met de beste lokale organisatoren van safari’s in Oost-Afrika (Kenia). Via deze site willen wij u de mogelijkheid geven ideeën op te doen om helemaal zelf de safari van uw dromen samen te stellen.

Accentic Webdesign / Logo Hosting & Zoekmachine optimalisati


De wereld van bankrekeningen en banken is best complex. Waar moet je nu zijn als consument? Welke bank/rekening past het beste bij mij? Aqui werkt (nog) aan betaalrekeningvergelijken.eu. Een site die alle Nederlandse betaalrekeningen met elkaar vergelijkt.
Lyngen design meubels Webdesign/webshop Zoekmachine optimalisatie
Lyngen design meubels verkoopt diverse trendy design meubels online vanuit de webshop. Aqui begeleide de bouw, verzorgt de online marketing en de zoekmachine optimalisatie.
PixImage.nl Zoekmachine optimalisatie
Piximage is een fotograaf uit Zoetermeer en werkt o.a. als fotograaf in de regio Den Haag en Zoetermeer. Aqui adviseerde bij de nieuwe website en gaat vervolgens aan de gang met zoekmachine optimalisatie. PixImage maakt tevens gebruik van de keyword ranking mogelijkheid.
RVSdesignshop.nl Zoekmachine optimalisatie
Deze RVS design webshop in diverse rvs woonaccessoires en elektrische huishoudelijke apparatuur wordt geëxploiteerd door Aqui.
Epoxybedrijfsvloeren.nl Webdesign Hosting / Zoekmachine optimalisatie
Aqui Den Haag maakte een website voor deze ePOXYbedrijfsvloeren specialist onder de rook van Rotterdam. Duurzame vloeren voor intensief gebruik bij (grote) bedrijven.
SNS Bank Bannercreatie Zie: Takeover op Wegener titels
SNS Bank is de leukste bank van Nederland en vooral online georiënteerd. Voor de (online) campagne rente op je betaalrekening, wilden zij een imposante homepage take over (HPTO) inzetten inclusief video. Verder is deze bank van oudsher de bank voor sparen.
Dokter Rolf Zoekmachine optimalisatie
Dokter Rolf is de nummer 1 ooglaser expert in Nederland. Naast professioneel, betrouwbaar en transparant ook nog eens zeer betaalbaar! Aqui helpt Dr. Rolf met het verkrijgen van een betere vindbaarheid in de zoekmachines. Tevens wordt de huidige site aangepast en worden er nog 2 actiesites gebouwd.
ATM-tuning Eemnes Zoekmachine optimalisatie
Advies over zoekmachine optimalisatie voor deze betrouwbare Chiptuning specialist en herschrijven webcontent + verhogen siteconversie.
Voluntairy ChildAid Zoekmachine optimalisatie Aqui sponsort!
Voluntairy Childaid is een stichting die de lokale bevolking in Ghana en Guatemala helpt. Dit doen ze door het plaatsen van vrijwilligers die o.a. helpen met het bouwen van scholen. VCA richt zicht op de verbetering van onderwijs en rechten voor vrouwen en kinderen. AQUI sponsort dit fantastische initiatief! Jij ook?
CVA Logo ontwerp Concept ondersteuning
Voor CVA (Spaans internationaal bedrijf, Goud en geld) heeft Aqui gewerkt aan de creatie van diverse logo’s voor verschillende websites voor diverse landen.
Specialvillas.nl Zoekmachine optimalisatie
Bij Special Villas geniet u van een bijzondere vakantie: een romantisch weekendje weg, een familiereünie, een luxe villa in Frankrijk, België of Nederland. Er komt weer een nieuwe site aan. Aqui begeleidt de verhuizing en zet vervolgens een SEO verbetertraject in gang waarbij we e.e.a. vanaf weer gaan analyseren.
SEOkroko.nl Webdesign Hosting & Logo
Aqui heeft een site + CMS voor deze zoekmachine optimalisatie specialist opgeleverd, inclusief een apart logo. Aan de site wordt nog gewerkt.
BMB Stijlmeubelen Webdesign/hosting Zoekmachine optimalisatie
Voor deze klassieke meubelzaak in Den Haag met stijlmeubelen, verzorgt Aqui de online communicatie in de vorm van een concept voor een nieuwe website met cms en uiteraard SEO geoptimaliseerd.
Janmaat Grindvloeren Creatie website Zoekmachine optimalisatie Hosting
Aqui heeft de (2e) nieuwe site van deze sier grindvloeren gigant uit Krimpen a/d Lek opgeleverd. Van concept en webdesign tot realisatie en online marketing. Tevens de mogelijkheid tot het online aanvragen en betalen (iDEAL) van monsters/staaltjes.
Omdnl.nl Creatie website Zoekmachine optimalisatie
Voor Mediabureau OMD heeft Aqui de corporate website vervaardigd, inclusief CMS en SEO vriendelijke opzet. (Huidige site .com, is niet door Aqui ontwikkeld).
XXL coaching.nl Webdesign Zoekmachine optimalisatie Hosting
Voor XXl coaching in Badhoevendorp heeft Aqui een website met CMS gerealiseerd. Webdesign in combi met een effectieve- en SEO friendly site. XXLcoaching ondersteunt scholen met een concreet, praktisch en integraal aanbod. Zij verzorgen teambijeenkomsten, workshops en coaching voor directeuren, leerkrachten en ib’ers om onderwijsontwikkelingen succesvol en duurzaam eigen te maken binnen de school.
Omdnl.nl Creatie banner
Voor Mediabureau OMD in Amstelveen maakten we een Leaderboard (banner). Deze heeft o.a. op Adformatie.nl gedraaid.
Ecoonline.org Webdesign Hosting Online advies
Deze stichting houdt zich bezig met het lot van kinderen die geboren worden met Schisis; lip-, kaak- en gehemelte spleten. Aqui vertaalde het design naar een website met CMS.
vliegwinkel.nl Online marketing Zoekmachine optimalisatie
Voor de nr. 1 vliegticketsite van Nederland, vliegwinkel.nl, met goedkope vliegtickets draagt Aqui bij met advies en uitvoering van diverse online marketing elementen.
Scientia Consultancy Webdesign Logo Huisstijl/SEO
Scientia Consultancy is een adviesbureau gespecialiseerd in procesoptimalisatie en projectmanagement. Bedrijven en organisaties uit het MKB, de non-profit sector en het onderwijs, behoren tot hun klantenkring. Zij werken vanuit Alphen a/d Rijn
Waterweelde Webdesign Logo
Waterweelde in Den Haag is de topleverancier van tropische (aquarium) vissen in Nederland. Voor zowel aan particulieren als aan b2b. Waterweelde is uitgegroeid tot een van Europa’s meest gerespecteerde kenniscentra op het gebied van aquariumvissen, haaien, roggen enz.. De klant onderhoud de site zelf met het meegeleverde CMS.
Gigaserver.nl Logo / huisstijl Nieuwsbrief Online marketing advies
Gigaserver.nl is de leverancier van professionele computersystemen. Zij leveren o.a. rackservers en werkstations van Supermicro, Intel, Asmus en Tyan. Aqui heeft het logo ontwikkeld, de huisstijl en de b2b-nieuwsbrief vormgegeven. Daarnaast geeft Aqui strategisch (online) marketing advies.
Kroesinterieur.nl Webdesign / Adwords Onderhoud website Hosting / Nieuwsbrief Strategisch advies
Kroes interieur in Zoeterwoude (Rijneke Boulevard) is een moderne, grote succesvolle winkel met ca. 1600 m2 verkoopoppervlakte. Alles op 1 adres voor modern wonen en design meubelen! De vorige website voldeed niet meer. Aqui heeft een nieuw concept gerealiseerd en op basis daarvan een website met CMS gebouw
Ykoon.nl Logo + Huisstijl Webdesign
Ykoon is een succesvol webhosting- en software ontwikkelingsbedrijf gevestigd in Leiden. Met o.a. maatwerkapplicatie bouw en snelle webhosting.
sunzonwering.nl Webdesign Leadgeneratie
Aqui verdiept zich in zonwerende maatregelen. De site van Sunzonwering in Zoetermeer is compleet opnieuw vervaardigd.
difretti.nl Webdesign Hosting
Aqui Internet communicatie heeft de website voor: Di Fretti’s Barbershop in leiden ontworpen en gerealiseerd. Onder het genot van een bak koffie, lekkere muziek en prettige lectuur wordt iedere heer op vriendelijke- en vakkundige wijze ontdaan van overtollig haar. De herenkapper voor leiden.
Hilac Webdesign Hosting
Hilgersom Administratie Centrum bestaat sinds 1981 en heeft vooral veel klanten in het midden- en kleinbedrijf. In de loop der tijd hebben zij een enorme ervaring opgedaan met beginnende- en grotere ondernemingen en met ondernemers die de voorkeur geven aan kwaliteit en zekerheid boven opportunisme.
Steko.nl Webdesign Logo Hosting
Kwekerij Steko bestaat al sinds 1992 en houdt zich bezig met het kweken van vaste planten en Coniferen voor tuincentra, hoveniers, de groothandel, veilingen en voor particuliere verkoop. Je vindt hen aan de Stompwijkseweg 30 B in Stompwijk.