Keyword Rankchecker

Track your website's keyword rankings with precision using our advanced Keyword Rank Checker tool.

Rankchecker voor zoekwoorden

Het lijkt zo simpel: een zoekopdracht doen op uw PC in Google en kijken op welke positie uw site staat… Helaas werkt het niet zo in de praktijk! Er zijn allerlei beperkende factoren waardoor Google andere resultaten aan u laat zien, dan dat ze in werkelijkheid zijn. Zoals: uw locatie, eerder zoekgedrag, cookies en een Google login (Gmail account, Analytics etc). U heeft een objectieve blik nodig en die inzichten verschaft Aqui u.

Zoekwoordenonderzoek

ZoekwoordenonderzoekIn een zoekmachine optimalisatie traject, definieert Aqui in overleg met u de belangrijkste- en kansrijkste zoekwoorden (keywords) en combinaties om op te ranken. Het zoekvolume wordt geanalyseerd op maandniveau en per keyword. We kijken daarbij naar uw branche, niches en uw website. De uitkomsten van het zoekwoordenonderzoek bespreken we uitgebreid met u.

Zoekwoordenstrategie in Google

Dit sluit uiteraard aan op uw doelstellingen, relevantie en overall online strategie. Voorafgaand aan een SEO-traject verzorgt Aqui dan meteen ook een 0 meting. Zo zien, u en wij, hoe u prestaties binnen Google zich op dit moment verhouden. Dit vormt de aftrap van het SEO Zoekmachineoptimalisatie proces.

Monitoren keywords

Ook doet Aqui een inschatting van de haalbaarheid per zoekwoord combinatie om goed op te ranken en binnen welke periode. Zo weet u waar u staat en waar we naar toe moeten bewegen. Vervolgens monitoren we wekelijks de rangen en standen van de keywords in met name Google.

Rankchecker voor keywords

Of in oud Hollandsch: "zoekwoordenposities bekijken en registreren". De ‘rankchecker’ SEO monitoring tool helpt je om SEO prestaties van je website bij te houden. Dit doe je met behulp van zoekwoord en zoekwoordcombinaties. De posities van Desktop en Mobiel worden separaat gemeten en weergegeven.

Stijgers of dalers

Per week zie je of een keyword gestegen of gedaald is en naar welke positie. Los van onze overige- en SEO-diensten staat het je vrij om een rankchecker pakket ook los af te nemen. Er zijn 4 verschillende basismogelijkheden in diverse prijsklassen afhankelijk van budget en wensen.

Monitoringtool op maat

Ook is het uiteraard mogelijk om een pakket op maat samen te stellen. Geef ons je wensen door . Hieronder zie je de 4 varianten.

Voorbeeld rapportage Bol.com

AQUI rankchecker-2
Keyword-Rankchecker-Bol.com

Keyword posities check pakketten

meest gekozen

Basis

Extra

Premium

Top!

Wekelijkse update Wekelijkse update Wekelijkse update
15 keyword combinaties 20 keyword combinaties 25 keyword combinaties 60 keyword combinaties
Maandelijkse update Minimaal 3 maanden contract Backlinks overzicht monitoren van 3 concurrenten
Minimaal 3 maanden contract Resultaten per mail Backlinks bewaking Backlinks overzicht en bewaking
Resultaten per mail Low budget oplossing! Minimaal 3 maanden contract Minimaal 6 maanden contract
Low budget oplossing! Voldoet in veel gevallen Resultaten per mail Koppeling met Google Analytics
€25,- €35,- €49,- €79,-
Per maand Per maand Per maand Per maand
VRAAG AAN VRAAG AAN VRAAG AAN VRAAG AAN